Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

FDF Landslejr 2016 – en oplevelse rigere!

01.09.2016

Gummistøvler, regntøj, store presenninger, spader, flis i lange baner - og leg, masser af leg!


Nedtælling til Landslejr 2016 med nyt elektronik i Huset

09.08.2016

Selvom der er gået sommerferie i den, og nedtællingen for alvor er fået i gang til vores Landslejr 2016, ligger vi ikke på den lade side i FDF Grenaa.

Vi har netop anskaffet os 5 stk. USB ladestationer med 12V udtag til bilen, som vi kan have med på Landslejr 2016. Nu kan vi nemt oplade børnenes smartphones, som vi flittigt anvender i løbet af ugen til de forskellige løb og til at kontakte mor og far, når spændende ting skal fortælles eller savnet bliver for stort. Hver af de 5 ladestationer har 4 kraftige USB udtag, som gør at vi nemt kan oplade 4 smartphones eller 4 tablets på samme tid. Vi har også anskaffet os en bærbar DVD afspiller, som vi flittigt vil anvende når vi skal vise noget på ”storskærmen” i FDF Huset. Vi har tidligere været nødt til at låne os frem, når behovet opstod, men nu har vi vores helt egen bærbare DVD afspiller.

Nu kan vi vise videoer som børnene selv laver, vise billeder fra hverdagen og festerne samt se film sammen med børnene uden at det skal planlægges i forvejen.

Vi kan også nemt have den med på Landslejr 2016, da den har 2 timers batteritid.