Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

FDF Landslejr 2016 – en oplevelse rigere!

01.09.2016

Gummistøvler, regntøj, store presenninger, spader, flis i lange baner - og leg, masser af leg!


Aktiv Lejr 2012

10.10.2012
Af: Nikoline

Den sidste weekend i november drog en flok væbnere og seniorvæbnere traditionen tro afsted til Sletten for at holde Aktiv Lejr med resten af Landsdel 2 - og hvilken Aktiv Lejr vi fik! I år havde vi også 4 seniorer med på SeniorStart i samme weekend.


Druknede telte, våde soveposer, regn, regn og atter regn.. Ak, ja - det lyder ikke ligefrem som en fantastisk lejr... Men det var det!

Da en flok væbnere og seniorvæbnere fra FDF Grenaa fredag eftermiddag steg på Henriettes bus og begav sig afsted mod Sletten, ventede de ikke at skulle på krydstogt i deres soveposer, men det var lige præcis, hvad de kom!

Teltene var nemlig utætte - meget utætte! Soveposer var våde og måtte tørretumbles, tøj var drivvådt og gode råd var dyre. Heldigvis tog de seje, seje børn det med højt humør, og da vi fik lov at låne et telt af Kolind, så det hele lyst ud igen, og krisen var afværget.

På trods af det mere eller mindre konstante regnvejr havde vi en god weekend, hvor vi lavede alt fra at spise kage, sejle i kano, give ens leder overskæg (Hrmpf!) og fortælle gyserhistorier - som altid var det rigtig hyggeligt at være sammen med Kolind og Lyngby-Trustrup FDF, og vi glæder os allerede til november, hvor vi skal på weekend sammen igen.

I samme weekend var 4 seniorer på kurset SeniorStart på Limbjerggård. De havde også en rigtig hyggelig weekend, hvor de bl.a. fik gået en masse kilometer og lavede natløb for alle os på Aktiv Lejr.